Κίνα Βιομηχανική τσάντα φίλτρων κατασκευαστής

ZHEJIANG CO. ΤΗΣ GRACE ENVIROTECH, ΕΠΕ

Πάντα αφιερώνοντας στη διήθηση

Ποιοτικός έλεγχος

ZHEJIANG GRACE ENVIROTECH CO.,LTD Ποιοτικός έλεγχος

Η επιλογή υφασμάτων φίλτρων είναι μια από τις βασικές μεταβλητές στη βελτιστοποίηση οποιασδήποτε υγρής εφαρμογής διήθησης. Οι κρίσιμες εκτιμήσεις στην επιλογή του υφάσματος φίλτρων περιλαμβάνουν την αντίστασή της στην τύφλωση ή, την ευκολία της απαλλαγής κέικ φίλτρων, την αντίσταση στη χημική επίθεση, τις θερμικές ιδιότητες, την αντίσταση γδαρσίματος, τη διατήρηση μορίων, και περισσότερων.

 

Οι εμπειρογνώμονές μας αξιολογούν έναν πλήθο των παραγόντων επιλογής υφασμάτων φίλτρων συμπεριλαμβανομένης της επιλογής του υλικού ινών νημάτων, του τύπου ινών νημάτων, των σχεδίων ύφανσης, της διαπερατότητας, της σύνδεσης υφασμάτων, και του σχεδίου λαιμών τροφών, όλα που ασκούν επίδραση επάνω στο κύκλος ζωών και τη ζωή υπηρεσιών. Εάν ξεκινάτε μια νέα λειτουργία Τύπου φίλτρων ή επιδιώκετε να βελτιστοποιήσετε μια υπάρχουσα, Micronics έχει την υγρή/στερεά τεχνογνωσία χωρισμού που χρειάζεστε για την αίτησή σας.

 

 

Μας ελάτε σε επαφή με έτσι μπορούμε να βάλουμε την εκτενή πείρα ΦΙΛΤΡΩΝ της GRACE στην εργασία στη βοήθεια σας να επιτύχουν οι υγροί στόχοι διήθησής σας, την εξοικονόμηση των χρημάτων και την ενίσχυση των λειτουργουσών αποδοτικοτήτων. Όλα αρχίζει με την επιλογή του σωστού υφάσματος φίλτρων.

Παίρνω Βιομηχανική τσάντα φίλτρων & Τσάντα φίλτρων PTFE Τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε ένα απόσπασμα

Στοιχεία επικοινωνίας