Κίνα Βιομηχανική τσάντα φίλτρων κατασκευαστής

ZHEJIANG CO. ΤΗΣ GRACE ENVIROTECH, ΕΠΕ

Πάντα αφιερώνοντας στη διήθηση

ειδήσεις

November 17, 2020

Η σωστή μέθοδος το ύφασμα φίλτρων Τύπου φίλτρων πλαισίων

Μετά από μια μακροπρόθεσμη χρήση, πολλά μέρη του φίλτρου Τύπου πλαισίων είναι εύκολο να συσσωρευθούν τη σκόνη, η οποία προκαλεί την παρεμπόδιση.
Έχει επιπτώσεις στη χρήση του Τύπου φίλτρων πλαισίων, έτσι ο καθαρισμός απαιτείται.
 
Σήμερα θα μιλήσουμε για τη σωστή μέθοδο καθαρισμού για το φίλτρο Τύπου.
 
Το ύφασμα Τύπου φίλτρων πιάτων και πλαισίων με τη στενή ύφανση επεξεργασίας τρυπών πλέκει, κατά συνέπεια με συνέπεια μια ειδική δομή του υφάσματος φίλτρων, το οποίο κάνει το βάθος τα στερεά μόρια του υφάσματος φίλτρων μη εύκολου να απαλλάξει.
 
Μόλις συσσωρευθούν αυτά τα μόρια και εμποδίσουν το ύφασμα φίλτρων. Έτσι θα καταστήσει την απόδοση Τύπου φίλτρων πλαισίων ατελέσφορη. Επομένως, πρέπει να φιλτραρίσουμε περιοδικά το ύφασμα Τύπου φίλτρων υφάσματος.
 
Πρίν καθαρίζουμε, πρέπει να καταλάβουμε τη φύση του φίλτρου πιάτων Τύπου φίλτρων, να επιλέξουμε έτσι την αντίστοιχη μέθοδο καθαρισμού. Εάν το διήθημα είναι όξινο, πρέπει να επιλέξουμε μια αδύνατη βάση του νερού για να ενυδατώσουμε το ύφασμα φίλτρων. Ο γενικός χρόνος να ενυδατωθούν 10 έως 24 ώρες. Κατόπιν το ύφασμα τρίβει ήπια μερικούς χρόνους με το νερό μετά από να καθαρίσει. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάλι.
 
Επίσης για τα όξινα ή ουδέτερα διηθήματα πρέπει μόνο να αλλάξουμε την ενυδατωμένη λύση αδύναμα σε μια όξινη. Αξίζει για να προσθέσει ότι, όταν έχει το φίλτρο την προσκόλληση, πρέπει επίσης να προσθέσουμε ότι κάποιο αντίστοιχο diluent στο ζωηρό υγρό μπορεί να επιτύχει την καλύτερη επίδραση πλύσης.

Τα ανωτέρω είναι ο σωστός τρόπος να καθαριστεί το ύφασμα Τύπου φίλτρων πλαισίων. Μετά από τη μακροπρόθεσμη χρήση του Τύπου φίλτρων πλαισίων, πρέπει να θυμηθούμε ότι τα διάφορα συστατικά του για τον κατάλληλο καθαρισμό, ώστε να το κάνει το παιχνίδι επίδρασης καλύτερο.
Στοιχεία επικοινωνίας